Veel Gestelde Vragen
Hoelang houdt MYscara op de wimpers?

Met de juiste verzorging blijft MYscara 2 tot 3 weken op uw wimpers. Daarna begint de substantie langzaam te slijten. Bij een nieuwe behandeling wordt eerst de oude MYscara verwijderd waarna de nieuwe MYscara meteen kan worden toegepast.

Hoe kan ik mijn ogen het beste reinigen als ik MYscara heb laten aanbrengen?

Het is aan te raden een make-up remover op waterbasis te gebruiken en hiermee op een zachte manier de ogen dagelijks te reinigen. Gebruik nooit een remover op oliebasis, dit is namelijk funest voor de MYscara!

Is MYscara waterproof?

Ja! MYscara is 100% waterproof! U kunt douchen, zwemmen, naar het strand gaan en lekker zonnen, zelfs een keertje naar de sauna is geen probleem. MYscara vlekt niet en loopt niet uit.

Kan ik bij MYscara mijn wimperkruller blijven gebruiken?

Tijdens een MYscara behandeling worden uw wimpers met een verwarmde wimperkrultang gekruld zodat deze mooi omhoog gaan staan. Na de behandeling is daarom het gebruik van een wimperkruller overbodig. Tevens wordt het gebruik van een wimperkrultang afgeraden.

Kan ik extra mascara aanbrengen als ik al MYscara heb?

Het is zeker mogelijk extra mascara aan te brengen, echter is dit niet noodzakelijk. MYscara geeft uw wimpers immers dezelfde uitstraling als reguliere mascara. Wilt u toch een extra touch voor uw wimpers bijvoorbeeld bij feestjes of speciale gelegenheden is dit geen enkel probleem! Let wel op: gebruik alleen mascara’s op waterbasis! Producten op oliebasis zijn funest voor uw MYscara!

Is MYscara veilig getest?

MYscara is een veilige en oogvriendelijke wimpercoating die uitvoerig aan testen onderworpen is. Het product is gecertificeerd volgens de Europese normen. Niet voor niets heeft MYscara het beveiligingscertificaat 1907/2006/EU toegekend gekregen. MYscara is niet schadelijk voor uw wimpers of ogen en kan zonder bezwaar steeds opnieuw gebruikt worden!

Hoe gaat een MYscara behandeling in zijn werk?

Nadat uw wimpers zijn ontvet en schoongemaakt worden ze met een wimperkrultang gekruld. Na het aanbrengen van een primer wordt de MYscara laagje voor laagje op uw wimpers aangebracht. Afhankelijk van uw wens worden 2 of 3 laagjes gedaan. U kunt zowel de boven- als ook de onderwimpers laten behandelen!

Kan ik MYscara nemen als ik contactlenzen of een bril draag?

Het dragen van contactlenzen of een bril heeft geen enkele invloed op MYscara. Het is immers een geteste veilige semi permanente coating. Alleen tijdens de behandeling moeten de contactlenzen en bril verwijderd worden.

Hoelang duurt een MYscarabehandeling en wat zijn de kosten?

Een gemiddelde behandeling duurt een half uur tot drie kwartier. Naar uw wens worden 2, voor een normale mascara-look, of 3 laagjes, voor een meer expressieve look, aangebracht. De adviesprijs voor een MYscarabehandeling bedraagt €45

Hoeveel meer volume kan ik van MYscara verwachten?

MYscara is als een traditionele mascara en kan uw wimpers tot wel 50% meer volume geven! Het is speciaal ontwikkeld om uw ogen een mooie volle expressieve blik te geven. Bovendien is MYscara waterbestendig, vlekt het niet en zullen de wimpers niet aan elkaar plakken.